[ English | Bahasa Malaysia ] Hari ini ialah 28 Oct 2021, 07:04 AM (Terakhir dikemaskini pada: 22nd Oct 2021)

Text Red Text Black Text Blue Text Green Text Smaller Text Reset Text Larger

Mesej Pengarah

. Terakhir dikemaskini: 19 Ogos 2015Jumlah paparan: 6961

Dari Meja Pengarah

Saya amat berbesar hati untuk mengalu-alukan anda ke laman web baru Institut Penyelidikan Perubatan ( IMR). Laman web ini direka untuk menyalurkan maklumat kepada mereka yang berkepentingan, rakan usaha sama dan orang awam mengenai pelbagai aktiviti IMR dengan memberi penekanan kepada penyelidikan , perkhidmatan, program dan para penyelidik.

Di IMR , kami amat berdedikasi untuk menjalankan penyelidikan yang akan membantu untuk menangani isu-isu kesihatan lazim di negara ini. Matlamat kami adalah untuk menghasilkan pengetahuan baru dan maklumat serta proses dan produk yang akan membantu untuk mencegah, mengesan, mendiagnosis, merawat dan mengawal penyakit.

Kami juga menyediakan perkhidmatan diagnostik khusus dan beberapa makmal kami dikhaskan sebagai pusat rujukan kebangsaan. Makmal diagnostik kami akan terus meneraju penyelidikan sewaktu wabak berlaku.

Kami juga melatih ahli-ahli sains , doktor, pelajar dan lain-lain penyedia penjagaan kesihatan sama ada melalui bengkel formal, kursus latihan atau melalui program jangka pendek.

Kajian kami adalah sejajar dengan bidang keutamaan penyelidikan kesihatan negara. Fokus utama kami adalah penyelidikan mengenai denggi, chikungunya, malaria, kanser, sel-sel, penemuan produk semula jadi, kencing manis, alahan dan kesihatan alam sekitar.

Terima kasih atas minat anda terhadap IMR.

 

myGOV MAMPU JPA IKU MSC NMMR CRC MyHEALTH MOH Globinmed SPA krste.my

Notis

Logo-SIRIM-n-UKAS-IMR

IMR ialah sebuah organisasi bertauliah oleh SIRIM (nombor sijil 2972).

Laman ini sesuai dilihat menggunakan Firefox (24.0) dengan resolusi 1280 x 768 pixels atau lebih.

Lokasi Kami

world

Kami terletak di Jalan Pahang, 50588 Kuala Lumpur, Malaysia. Kami beroperasi dari jam 8.00pg - 5.00ptg Isnin - Jumaat. Klik pada imej peta untuk melancarkan servis Google Maps.

Hubungi Kami